"Ik kan me met een gerust hart concentreren op mijn werk, en niet op dat IT-gedoe. IdenTa voorziet ons bedrijf van zorgeloze ICT."

Onze visie is dat ICT beschouwd moet worden als nutsvoorziening.

Maak een afspraak

Voor prijzen en meer informatie raden wij u aan contact op te nemen. We maken graag een afspraak met u om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact op

Telefonie

Wij vinden het een uitdaging om uw telefonie en ICT naadloos te integreren.

Opdracht

Het Regionaal Bureau Tourisme in het Knooppunt Arnhem Nijmegen heeft het een stuk rustiger gekregen. Zij belden met IdenTa en vroegen ons om een flexibel telefoniesysteem te ontwikkelen. De huidige telefooncentrale was niet meer van deze tijd. Bij de 40 medewerkers regende het telefoontjes van toeristen; vragen over fietsroutes en andere activiteiten.

Resultaat

Met het nieuwe systeem (SWYX) kan RBT zelf invloed uitoefenen op de verdeling van de telefoontjes in het bedrijf. Zonder tussenkomst van technici. Dit is een enorme tijdwinst voor de medewerkers. Op drukke momenten kunnen ze 20 inkomende telefoontjes tegelijkertijd verwerken. Zij kunnen nu meteen zien of collega’s telefonisch bereikbaar zijn. Ook kunnen ze intern kosteloos bellen. Bij een voicemail krijgen ze een e-mail die de boodschap van de beller voorleest (handig voor onderweg!). Binnenkort kunnen ze fietsende toeristen zelfs codes sms-en, als zij onderweg een informatiepunt tegenkomen. Zo horen zij via de telefoon dan een stem die vertelt over de bezienswaardigheden.

Reactie klant

Allerlei foefjes zorgen voor een efficiëntere manier van werken. Bij een telefoonnummer in het scherm hoef je maar op F11 te drukken en de telefoon gaat al over.

Telefonie

Wij vinden het een uitdaging om uw telefonie en ICT naadloos te integreren.  Lees meer over Telefonie

Automatisering

Wij zijn groot geworden met automatisering. In alle vormen en op alle gebieden. Van ontwerp en aanleg tot beheer. Lees meer over Automatisering

Datacommunicatie

Professionele en veilige verbindingen tussen u en uw data. Daar houden wij van. Lees meer over Datacommunicatie