"Ik kan me met een gerust hart concentreren op mijn werk, en niet op dat IT-gedoe. IdenTa voorziet ons bedrijf van zorgeloze ICT."

Onze visie is dat ICT beschouwd moet worden als nutsvoorziening.

Maak een afspraak

Voor prijzen en meer informatie raden wij u aan contact op te nemen. We maken graag een afspraak met u om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact op

IdenTa, een partner op het gebied van kantoorautomatisering

Mensen doen graag waar ze goed in zijn. Onze relaties en partners zitten door heel Nederland en doen allemaal iets anders. Ze houden zich liever niet bezig met dingen op ICT-gebied. Dat kost ze teveel tijd en geld. Dat snappen wij bij IdenTa.

 

  • Je kunt de taken die te maken hebben met systeembeheer, computers en telefoonverkeer met een gerust hart overlaten aan IdenTa. 
  • Je kunt IdenTa inschakelen als je een partner zoekt die meedenkt om de kwaliteit van computersystemen constant te houden en te optimaliseren.
  • Ook voor databeveiliging kun je bij IdenTa terecht. 
  • We weten alles van firewalls, back-ups, anti-spam en anti-virus!

 

  • Op verzoek geeft IdenTa advies op maat, maar ook ongevraagd want IdenTa houdt altijd oren en ogen open.
  • IdenTa voorziet relaties van een zorgeloze IT-afdeling en zorgt voor de automatisering en alles eromheen.
  • Op deze manier kunnen relaties van IdenTa zich focussen op hun werk en niet op IT-gedoe!

Wat is onze Visie en waar staan we voor?

Bij IdenTa werken mensen met plezier. We hebben er lol in om ingewikkelde IT-problemen van een oplossing te voorzien. Maar ook bestellen we soms een batterij voor een laptop of telefoon van een klant. Alles dat te maken heeft met automatisering, infrastructuur en telefonie nemen we van je over. Desgewenst komen we bij je op kantoor of regelen we zaken online op afstand. We zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar. We houden van langdurige werkrelaties. Jij ook?

Wie zitten er in ons team?

IdenTa is in juli 2001 opgericht door ervaren vakspecialisten. Ons hoofdkantoor zit in Heteren, Gelderland. We werken door heel Nederland en soms ook daarbuiten. Inmiddels zijn we flink gegroeid en groeien we nog steeds.

Werken bij IdenTa?

Onze partners. Met wie werken we samen?

De best passende Cloud Computing oplossingen vindt je bij: i-SolveInvens is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet.

Telefonie

Wij vinden het een uitdaging om uw telefonie en ICT naadloos te integreren.  Lees meer over Telefonie

Automatisering

Wij zijn groot geworden met automatisering. In alle vormen en op alle gebieden. Van ontwerp en aanleg tot beheer. Lees meer over Automatisering

Datacommunicatie

Professionele en veilige verbindingen tussen u en uw data. Daar houden wij van. Lees meer over Datacommunicatie